Här på rökeriet i Brömsebro erbjuder vi våra omtyckta produkter direkt ur rökugnarna. Köp med Er hem från vår gårdsbutik eller avnjut en fräsch måltid i vår restaurang. Ni finner oss även på Saltö i Karlskrona, Blomlöfs på Saltö.

Läs merKontakt

Restaurang

Varmt välkomna in på en läcker lunch eller fika! Vi serverar både kalla och varma rätter och har fulla alkoholrättigheter.

Läs mer

Gårdsbutik

Ordna middagen hemma med Take-away eller andra läckerheter från vår gårdsbutik som ligger i direkt anslutning till rökeriet. 

Läs mer

Catering

Vi har mångårig erfarenhet av catering för konferenser och fester. Våra härliga fisk- och skaldjursbufféer är legendariska!

Läs mer

Om oss

Vi är ett genuint familjeföretag sedan 4 generationer och snart 90 år i branschen.

Läs mer

Legorökning

Vi röker inlämnat kött och fisk åt privatpersoner. OBS! Sista dag för inlämning är sista november varje år.

Läs mer

Företagskunder

Är Ditt företag intresserad av våra produkter?

Kontakta oss!

Alltid högsta kvalitet!

”Noga utvalda råvaror som bereds med den omtanke och kärlek som många decenniers erfarenhet skänkt oss är grunden till den goda smaken”

Nyheter & Evenemang

Av och till har vi särskilda evenemang eller erbjudanden för dig som kund eller gäst. Ett tips är att följa oss på Facebook så ni inte missar något.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

7 dagar sedan

För er som tål lite kyla men älskar solljus, så har vi nu öppnat upp vår uteservering där ni kan avnjuta en god lunch. ... Visa flerVisa färre

För er som tål lite kyla men älskar solljus, så har vi nu öppnat upp vår uteservering där ni kan avnjuta en god lunch.

Kommentera på Facebook

Det är fortfarande tyst med dig. På grund av koronakrisen kan vi inte komma till dig i år. Den rökt laxen var så läcker. Kanske ses snart ❤️

Jennie Olsson till helgen???!!!!!!!!!

1 vecka sedan

Telefonerna är ur funktion sedan någon dag. Förhoppningsvis fungerar de i början av nästa vecka. Tillfälligt nr är 0706673950. Vi har öppet som vanligt i både butiken och restaurangen än så länge. Fritösen är nu lagad så fish and chipsen är tillbaka på menyn. Välkomna! Dela gärna😀 ... Visa flerVisa färre

Telefonerna är ur funktion sedan någon dag. Förhoppningsvis fungerar de i början av nästa vecka. Tillfälligt nr är 0706673950. Vi har öppet som vanligt i både butiken och restaurangen än så länge. Fritösen är nu lagad så fish and chipsen är tillbaka på menyn. Välkomna! Dela gärna😀
Visa fler

Vi ses i Brömsebro!

Kontakta oss gärna

9 + 7 =