Här på rökeriet i Brömsebro erbjuder vi våra omtyckta produkter direkt ur rökugnarna. Köp med Er hem från vår gårdsbutik eller avnjut en fräsch måltid i vår restaurang. Ni finner oss även på Saltö i Karlskrona, Blomlöfs på Saltö.

Läs merKontakt

Restaurang

Varmt välkomna in på en läcker lunch eller fika! Vi serverar både kalla och varma rätter och har fulla alkoholrättigheter.

Läs mer

Gårdsbutik

Ordna middagen hemma med Take-away eller andra läckerheter från vår gårdsbutik som ligger i direkt anslutning till rökeriet. 

Läs mer

Catering

Vi har mångårig erfarenhet av catering för konferenser och fester. Våra härliga fisk- och skaldjursbufféer är legendariska!

Läs mer

Om oss

Vi är ett genuint familjeföretag sedan 4 generationer och snart 90 år i branschen.

Läs mer

Legorökning

Vi röker inlämnat kött och fisk åt privatpersoner. OBS! Sista dag för inlämning är sista november varje år.

Läs mer

Företagare?
Beställ era julgåvor här!

Vi erbjuder fyra läckra alternativ

Läs mer

Alltid högsta kvalitet!

”Noga utvalda råvaror som bereds med den omtanke och kärlek som många decenniers erfarenhet skänkt oss är grunden till den goda smaken”

Nyheter & Evenemang

Av och till har vi särskilda evenemang eller erbjudanden för dig som kund eller gäst. Ett tips är att följa oss på Facebook så ni inte missar något.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 dagar sedan

Letar ni efter en julgåva till er personal , så har vi den perfekta julklappen som definitivt kommer att bli uppskattad 😀Vi erbjuder i år ett flertal alternativ med ett flertal delikatesser. Mer information finns på blomlofs.se under butik. Dela gärna 😊 ... Visa flerVisa färre

Letar ni efter en julgåva till er personal , så har vi den perfekta julklappen som definitivt kommer att bli uppskattad 😀Vi erbjuder i år ett flertal alternativ med ett flertal delikatesser. Mer information finns på blomlofs.se under butik. Dela gärna 😊

7 dagar sedan

Imorgon onsdag är det räkmackans dag och det vill vi fira med att under hela onsdagen erbjuda vår räkmacka för endast 80 Kr styck! Priset gäller både för avhämtning och att äta på plats(kaffe/te ingår). Välkomna! ... Visa flerVisa färre

Imorgon onsdag är det räkmackans dag och det vill vi fira med att under hela onsdagen erbjuda vår räkmacka för endast 80 Kr styck! Priset gäller både för avhämtning och att äta på plats(kaffe/te ingår). Välkomna!

Kommentera på Facebook

Det här hade väl varit gott Josefine Engström-Wik? Eller vad säger du Jessica 😅😘

Dessa är fenomenalt goda.

Men ser ju underbart gott ut 😋 😍 man vill ju ha

Härligt 🤩

Mums 😋😋😋

Leif Karlsson

Marie var min 1a förälskelse

Blomlöfs Rökeri typiskt att jag inte är hemma ☀️🇪🇸😷 dessa är min stora passion 🍤

Kanongott

View more comments

2 veckor sedan

Nu när hösten är här är äntligen Blomlöfs populära fisksoppa med lax och musslor tillbaka på menyn. Det är många som har efterfrågat den. Lunchpris vardagar 99kr och lördagar 125kr. Välkomna! ... Visa flerVisa färre

Nu när hösten är här är äntligen Blomlöfs populära fisksoppa med lax och musslor tillbaka på menyn. Det är många som har efterfrågat den. Lunchpris vardagar 99kr och lördagar 125kr. Välkomna!

Kommentera på Facebook

Toppen, fisksoppan är otroligt god, den bästa👍

Ääääntligen 😉

Mums, jag har längtat 🤗

Amanda Kroon😋

Maria Wickström

Mums

View more comments

Visa fler

Vi ses i Brömsebro!

Kontakta oss gärna

15 + 9 =