Här på rökeriet i Brömsebro erbjuder vi våra omtyckta produkter direkt ur rökugnarna. Köp med Er hem från vår gårdsbutik eller avnjut en fräsch måltid i vår restaurang. Ni finner oss även på Saltö i Karlskrona, Blomlöfs på Saltö.

Läs merKontakt

Restaurang

Varmt välkomna in på en läcker lunch eller fika! Vi serverar både kalla och varma rätter och har fulla alkoholrättigheter.

Läs mer

Gårdsbutik

Ordna middagen hemma med Take-away eller andra läckerheter från vår gårdsbutik som ligger i direkt anslutning till rökeriet. 

Läs mer

Catering

Vi har mångårig erfarenhet av catering för konferenser och fester. Våra härliga fisk- och skaldjursbufféer är legendariska!

Läs mer

Om oss

Vi är ett genuint familjeföretag sedan 4 generationer och snart 90 år i branschen.

Läs mer

Legorökning

Vi röker inlämnat kött och fisk åt privatpersoner. OBS! Sista dag för inlämning är sista november varje år.

Läs mer

Företagskunder

Är Ditt företag intresserad av våra produkter?

Kontakta oss!

Alltid högsta kvalitet!

”Noga utvalda råvaror som bereds med den omtanke och kärlek som många decenniers erfarenhet skänkt oss är grunden till den goda smaken”

Nyheter & Evenemang

Av och till har vi särskilda evenemang eller erbjudanden för dig som kund eller gäst. Ett tips är att följa oss på Facebook så ni inte missar något.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 dagar sedan

Lite lyx till helgen? Vi har precis fått in färska räkor (349kr/kg), havskräftor (449kr/kg) och hälleflundra (425kr/kg)😀 Välkomna! ... Visa flerVisa färre

Lite lyx till helgen? Vi har precis fått in färska räkor (349kr/kg), havskräftor (449kr/kg) och hälleflundra (425kr/kg)😀 Välkomna!

Kommentera på Facebook

De rike lever sitt liv,men ser gott ut.

😋😋💪❤Jösses jag kommer genast

Har ni ostron i helgen?

2 veckor sedan

Från och med torsdag 3/9 börjar vi med lunchpris 99kr. Valfri rätt på menyn. Vatten och kaffe ingår. Lunchen gäller mellan 11.30-14.30 och det är då vi serverar varm mat. Ordinarie priser på lördagar. Välkomna! ... Visa flerVisa färre

Kommentera på Facebook

Gäller det på Saltö också? 😀

Josefine Engström-Wik och Mi 🤔🤔🤔😁😁😁, vem skulle bjuda vem?????

👌🍻

👍

Annika Kinberg

Robert Kronelind

Emil Nilsson

View more comments

Visa fler

Vi ses i Brömsebro!

Kontakta oss gärna

8 + 6 =