– Fisk, skaldjur och delikatesser för alla smaker –

 

MENYBUTIK

Mat & Utsikt

Äntligen Kalmar!

Efter några intensiva månader av förberedelser känns det helt underbart att få öppna upp och och hälsa er välkomna till Blomlöfs i Kalmar! Som vi har längtat!

Många av er har säkert besökt oss på rökeriet i Brömsebro eller på vår restaurang på Saltö i Karlskrona. Vi tycker vi har hittat en fantastisk lokal här i Kalmar och hoppas ni ska trivas lika bra som vi!

I vår fiskbutik kan ni köpa härligt fräscha skaldjur, färsk fisk och andra delikatesser. Inte minst våra egna rökta produkter från Blomlöfs Rökeri i Brömsebro.

I restaurangen kan vi erbjuda en läcker havsinspirerad meny med både kalla och varma rätter samt matiga smörgåsar. Självklart också något passande att dricka till, och en fantastisk utsikt över Kalmar Slott.

Välkomna in!

Endast det bästa

Fräscha Råvaror, God Mat

Efter snart 90 år i branschen vågar vi påstå att vi kan det vi gör och jobbar uteslutande med färska och högkvalitativa råvaror.

Färsk Fisk

I vår fiskdisk finner ni alltid ett tilltaget utbud av färsk fisk och skaldjur beroende på säsong. 

Delikatesser

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg och erbjuder endast förstaklassiga produkter som vi själva gillar. Gärna lokalproducerat.

Mat att ta med

I butiken finner ni alltid ett sortiment av nygjorda fräscha smörgåsar och sallader. Enkelt och gott!

Catering

Vi har mångårig erfarenhet av catering till såväl privata tillställningar som företagsevent. Våra havsinspirerade bufféer och smörgåsar är mycket populära.

Ostar

Vi har inte många ostsorter. Men dom vi har är valda med omsorg. Här finner ni några av världens bästa ostar jämte goda sorter från lokala producenter.

Restaurang

I vår restaurang avnjuts kalla och varma rätter med Kalmar Slott som bordsgranne. Vi har fullständiga rättigheter och ett noga utvalt dryckessortiment.

Senaste nytt

Våra Nyheter och Evenemang

Av och till har vi särskilda evenemang eller erbjudanden för dig som kund eller gäst. Ett tips är att följa oss på Facebook så ni inte missar något.

VÄLKOMNA TILL OSS!

Öppettider

Butik

Tis-Fre 10-18

Lördagar 10-15

Sön-Mån STÄNGT

Restaurang

Tisd-Lör 11.30-14.30

Sön-Mån STÄNGT

Jultider

20/12 Extraöppet 10-18/11.30-14.30
24-27/12 stängt
31/12 enbart butik öppet 10-13
1-3/1 STÄNGT
4-5/1 Öppet som vanligt
6/1 STÄNGT

Kontakta oss

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar!

Blomlöfs Rökeri Logo
Blomlöfs på Saltö Logo
Blomlöfs i Kalmar Logo