Blomlöfs på Saltö

 

– Fisk, skaldjur och delikatesser för alla smaker –

 

MENYBUTIK

vid havet

Välkomna Till Oss!

Sommaren är här och vi vill hälsa gamla och nya kunder hjärtligt välkomna till oss på Saltö. Hos oss kan Ni köpa härligt fräscha skaldjur, färsk fisk och andra delikatesser. Inte minst våra egna rökta produkter från Blomlöfs Rökeri i Brömsebro.

I vår restaurang, som fått sig en ordentlig ansiktslyftning under våren, kan vi erbjuda en läcker sommarmeny och något gott att dricka i härlig miljö direkt på kajkanten!

PS. Om det regnar sitter ni tryggt under tak med samma fina utsikt!

Välkomna in!

Endast det bästa

Fräscha Råvaror, God Mat

Efter snart 90 år i branschen vågar vi påstå att vi kan det vi gör och jobbar uteslutande med färska och högkvalitativa råvaror.

Färsk Fisk

I vår fiskdisk finner ni alltid ett tilltaget utbud av färsk fisk och skaldjur beroende på säsong. 

Delikatesser

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg och erbjuder endast förstaklassiga produkter som vi själva gillar. Gärna lokalproducerat.

Mat att ta med

I butiken finner ni alltid ett sortiment av nygjorda fräscha smörgåsar och sallader. Enkelt och gott!

Catering

Vi har mångårig erfarenhet av catering till såväl privata tillställningar som företagsevent. Våra havsinspirerade bufféer och smörgåsar är mycket populära.

Ostar

Vi har inte många ostsorter. Men dom vi har är valda med omsorg. Här finner ni några av världens bästa ostar jämte goda sorter från lokala producenter.

Restaurang

I vår restaurang avnjuts kalla och varma rätter med havet som bordsgranne. Vi har fullständiga rättigheter och ett noga utvalt dryckessortiment.

Omdömen

Så Tycker Gästerna om Saltö

yummy good food nice view

– Smita Mita Samatraska

Härlig miljö supergod mat!

 

Mycket trevligt och enkelt! ”

– Hanna Eneborg

“Fantastiskt god mat”

Fantastiskt god mat & grymt bra service! Mycket trevlig personal!

– Cecilia Bovbjerg

”Bästa fiskekrogen i staun”

Bästa fiskkrogen i staun. Bästa maten och bästa läget

– Leif R Carlsson

Senaste nytt

Våra Nyheter och Evenemang

Av och till har vi särskilda evenemang eller erbjudanden för dig som kund eller gäst. Ett tips är att följa oss på Facebook så ni inte missar något.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dagar sedan
Blomlöfs på Saltö

Ytterligare en nyhet inför sommaren. Du beställer precis som tidigare mat och dryck i kassan, men vill du ha mer att dricka eller bara kommer ned för något kallt att dricka så går det att beställa via Fasttrack så kommer vi ut med drycken till er😀 ... Visa flerVisa färre

Ytterligare en nyhet inför sommaren. Du beställer precis som tidigare mat och dryck i kassan, men vill du ha mer att dricka eller bara kommer ned för något kallt att dricka så går det att beställa via Fasttrack så kommer vi ut med drycken till er😀
4 dagar sedan
Blomlöfs på Saltö

Idag öppnar vi för sommaren och håller öppet alla dagar i veckan🌞 Välkommen att beställa något gott att äta från vår nya meny eller bara ta en drink på bryggan och njuta av utsikten😀 ... Visa flerVisa färre

Idag öppnar vi för sommaren och håller öppet alla dagar i veckan🌞 Välkommen att beställa något gott att äta från vår nya meny eller bara ta en drink på bryggan och njuta av utsikten😀
6 dagar sedan
Blomlöfs på Saltö

Nu har sommaren kommit🌞 Från och med måndag 14/6 öppnar vi upp för sommaren! Veckans lunch tas bort och ersätts med en ny spännande sommarmeny som erbjuder mer av Blomlöfs rökta delikatesser! Den nya menyn finns på blomlofs.se från och med söndag. Likaså ändrar vi öppettider och håller butiken öppen alla dagar i veckan mellan 10-18 och restaurang 10-18 (varmkök 11:30-17:30). Vi öppnar även upp vår bryggdel där man både kan sitta och äta eller bara koppla av med något kallt att dricka och njuta av utsikten! Välkomna😀 Dela gärna! ... Visa flerVisa färre

Nu har sommaren kommit🌞 Från och med måndag 14/6 öppnar vi upp för sommaren! Veckans lunch tas bort och ersätts med en ny spännande sommarmeny som erbjuder mer av Blomlöfs rökta delikatesser! Den nya menyn finns på blomlofs.se från och med söndag. Likaså ändrar vi öppettider och håller butiken öppen alla dagar i veckan mellan 10-18 och restaurang 10-18 (varmkök 11:30-17:30). Vi öppnar även upp vår bryggdel där man både kan sitta och äta eller bara koppla av med något kallt att dricka och njuta av utsikten! Välkomna😀 Dela gärna!
Visa fler

VÄLKOMNA TILL OSS!

Öppettider Sommar 2021

Butik

Alla Dagar 10-18

Varmkök 11.30-17.30 alla dagar

Midsommarafton endast butik 10-13

26-27/6 Stängt

Restaurang

Alla Dagar 11.30-18

OBS! Varmköket stänger 17.30

Midsommarafton STÄNGT

26-27/6 Stängt

Kontakta oss

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar!